Thursday, 11 December 2014

bola vs mee hailam...

Assalamualaikum semua..selamat malam..
Hihi riuh rumah no dengan suara en somi yang meroyan bile mesia goal..
Alhamdulillah dah dua gol kot..ntah saya bantai je..
Dak aqil lak duk melalak je dr tadi lagi..
Nangis sebab tak dapat tgk carton fevret die sebb papa dah amik alih tv..
Hahahha..sabau je la diorg kan.pape je la..
Act saya malam ni terasa nak masak mee la plak..
Since ade sbgkus lam peti ais plus td lambat sampai umah sebb en somi kluar lambat..
Laagipun sok nak balik kg dah..so malam ni masak simple2 je la ye..hihi
Sebab tu laa tajuk entry kali ni bola vs mee hailam..
Dalam hati nak gak layan bola..tapi 4 anak tekak kene bg makan gak malam ni..
So sape yg menang????
Nantukan next entry sy update k...hihi
K la nak g pujuk aqil yg duk melalak nangis berebut channel ngan papa...
Padahal dah dapat satu lagi tv time dinner..
Tp sebab nak pindah rumah..biakan tv tu lam kotak dulu..nanti pasang tuk aqil je..duk diam2 die lam bilik nanti..
Oraittt azan dah..jom solat isyak..
See ya...

Mommyjeeha 
0193452538 
Ajen shaklee anda 907951 
Cod area seluruh mesia...

1 comment:

  1. Lucu juga gelagat orang tengok bola jika diamati

    ReplyDelete